Onderwijs

Je gaat aan de slag bij het Nederlands Instituut Publieke Veiligheid (NIPV), hét kennisinstituut voor crisisbeheersing en brandweerzorg. In die rol zijn we de innovatieve motor in het versterken en verbinden van veiligheidsregio’s, de Rijksoverheid en crisispartners.

Waar ga je werken?

In een wereld die snel verandert door klimatologische, digitale, maatschappelijke en internationale ontwikkelingen, dragen jij en je collega’s bij aan een veilig en veerkrachtig Nederland.

Of het nu gaat om opschalen voor een natuurramp of de opvang van Oekraïense vluchtelingen, het NIPV verbindt de juiste kennis en mensen aan actuele uitdagingen. Dat doen we met een breed pakket aan diensten, waaronder opleidingen op het vlak van brandweerzorg, crisisbeheersing en GHOR en opgeschaalde zorg.

Bij het NIPV kun je een maatschappelijke relevante carrière opbouwen, want je werkt met enthousiasme aan actuele vraagstukken over crisisbeheersing en brandweerzorg. Daarvoor beschikken we over hoogwaardige samenwerkingsverbanden met diverse universiteiten en hogescholen in Nederland en Europa. We bieden volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, ruimte voor eigen inbreng en aanpak én uitstekende arbeidsvoorwaarden. Dat doen we vanuit een inclusieve houding, met respect voor ieders eigenheid. Want juist het werken in divers samengestelde teams maakt ons werk beter, leuker en interessanter.

Word het gezicht achter een veiliger Nederland

Ga jij bij het Nederlands Instituut Publieke Veiligheid (NIPV) bijdragen aan een veilig en veerkrachtig Nederland? Als kennisinstituut zijn we de innovatieve motor in het versterken en verbinden van veiligheidsregio’s, de Rijksoverheid en crisispartners.

Misschien ben jij straks onze bevlogen nieuwe collega die samen met onze 300 medewerkers het verschil maakt door onderzoek, onderwijs, ondersteuning en informatievoorziening. Vaak achter de schermen, maar met grote impact op onze samenleving.

0+

werknemers

0

opleidingen

0

vakgebieden