Inhuur

Externe inhuur

Het NIPV heeft soms behoefte aan tijdelijke externe inhuur. Bijvoorbeeld omdat we bepaalde kennis nodig hebben of door een gebrek aan eigen capaciteit. Als organisatie bieden we alle bedrijven en zelfstandigen de kans om voor ons aan de slag te gaan. Zo garanderen wij dat ons inhuurproces open en transparant is voor iedereen.

Zelfstandigen en bedrijven die personeel verhuren of detacheren kunnen via onze Dynamisch Aankoop Systeem (DAS) voor de tijdelijke inhuur van extern personeel reageren op opdrachten. Voor onze DAS zijn wij verbonden het platform Mercell, waar u al onze opdrachten kunt vinden.

Vacatures externe inhuur

Momenteel hebben we de volgende externe vacatures openstaan:

Dynamisch Aankoop Systeem (DAS)

U kunt zich nu alvast aanmelden voor onze DAS Externe Inhuur via het platform Mercell. Heeft u nog geen account, dan kunt u zich gratis bij Mercell registreren.
Heeft u al een inlogaccount? Log dan direct in bij Mercell.

Daarna volgt u de volgende stappen:

  1. Meld u aan voor het DAS tijdelijke inhuur van extern personeel.
  2. U kunt hier aangeven voor welke kwalificaties u offerteaanvragen wilt ontvangen.
  3. U dient het Uniform Europees Aanbestedingsdocument in te vullen en te ondertekenen en uw KVK (niet ouder dan 6 maanden) uploaden.
  4. Vervolgens dient u akkoord te gaan met de voorwaarden die het NIPV stelt.
  5. U ontvangt per e-mail een bevestiging van uw aanmelding.
  6. U ontvangt in de toekomst automatisch een uitnodiging via e-mail, voor de kwalificaties die u bij uw inschrijving geselecteerd heeft, om een offerte uit te brengen.

Word het gezicht achter een veiliger Nederland

Ga jij bij het Nederlands Instituut Publieke Veiligheid (NIPV) bijdragen aan een veilig en veerkrachtig Nederland? Als kennisinstituut zijn we de innovatieve motor in het versterken en verbinden van veiligheidsregio’s, de Rijksoverheid en crisispartners.

Misschien ben jij straks onze bevlogen nieuwe collega die samen met onze 300 medewerkers het verschil maakt door onderzoek, onderwijs, ondersteuning en informatievoorziening. Vaak achter de schermen, maar met grote impact op onze samenleving.

Procedure

Ontvangt u via e-mail een uitnodiging om een offerte uit te brengen? Dan vindt u op Mercell meer informatie over de offerteaanvraag, de gunningscriteria en de procedure.

  1. U stuurt een offerte in via het DAS Externe inhuur.
  2. Het NIPV beoordeelt uw offerte.
  3. Voldoet uw offerte aan de gestelde eisen en is uw offerte een van de beste? Dan ontvangt u een uitnodiging voor een gesprek.
  4. Iedereen die een kandidaat heeft aangeboden krijgt een bericht over gunning of afwijzing. Dit bericht komt zodra de reactietermijn is afgelopen en/of we alle gesprekken hebben gevoerd.

Meer informatie

Neem voor technische ondersteuning contact op met de servicedesk van Mercell via mail support-nl@mercell.com of telefonisch via +31 (0)85-001 4593.
De openingstijden zijn van 09.00 – 17.00 uur.