Staf

Kom ook werken bij NIPV, hét kennisinstituut voor crisisbeheersing en brandweerzorg.


Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag bij het Nederlands Instituut Publieke Veiligheid (NIPV), hét kennisinstituut voor crisisbeheersing en brandweerzorg. In die rol zijn we de innovatieve motor in het versterken en verbinden van veiligheidsregio’s, de Rijksoverheid en crisispartners. In een wereld die snel verandert door klimatologische, digitale, maatschappelijke en internationale ontwikkelingen, dragen jij en je collega’s bij aan een veilig en veerkrachtig Nederland.

Tussen al onze crisispartners nemen we de positie van netwerkregisseur in. Dat doen we met een breed pakket aan diensten, zoals onderzoek en opleidingen op het vlak van brandweerzorg en crisisbeheersing, informatievoorziening, ondersteuning van het Veiligheidsberaad en het verzorgen van het juiste specialistische materieel. Onze staf zorgt ervoor dat al deze diensten goed op elkaar worden afgestemd.

Bij NIPV kun je een maatschappelijke relevante carrière opbouwen, want je werkt met enthousiasme aan actuele vraagstukken over crisisbeheersing en brandweerzorg. Daarvoor beschikken we over hoogwaardige samenwerkingsverbanden met diverse universiteiten en hogescholen in Nederland en Europa. We bieden volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, ruimte voor eigen inbreng en aanpak én uitstekende arbeidsvoorwaarden. Dat doen we vanuit een inclusieve houding, met respect voor ieders eigenheid. Want juist het werken in divers samengestelde teams maakt ons werk beter, leuker en interessanter.

Bekijk onze actuele vacatures

Tactisch inkoper
Vacature31-05-2023
Strategisch inkoper
Vacature31-05-2023
Team ondersteuner
Vacature23-05-2023
Trainee Omgevingsveiligheid
Vacature09-05-2023
Operations engineer
Vacature26-04-2023
Backend developer
Vacature26-04-2023